Schommel vierkant
Schommel rond
Schommel met speeltoestel
Duo schommel
Babyschommel
Bandenschommel
Schommelhaken
www.wickey.de www.wickey.at www.wickey.de www.wickey.fr www.wickey.co.uk www.wickey.co.uk www.wickey.nl www.wickey.be www.wickey.es
 
 
Bekijk hier de nieuwe speeltoestellen folder van WICKEY
 

Schommel vierkant

buttons_vierkant.jpg

Schommel met vierkante balken  

Een schommel met vierkante balken is bijzonder stabiel en duurzaam. In tegenstelling tot een schommel met ronde palen, tonen de vierkante balken in de loop van de tijd weinig scheuren.
Voor de stabiliteit van uw schommel zorgt u met hoogwaardige schommelverbinders. Ook is de verankering van uw schommel aan de bodem bepalend voor onbezorgd speelplezier. Leg bovendien rubberen veiligheidmatten onder de schommel en dan kan het spelen beginnen.

Duurzame schommel met vierkante balken

Uw kinderen zullen natuurlijk niet op de stabiliteit en de veiligheid letten. Zij kijken meer naar de veelzijdigheid dan naar de duurzaamheid van de schommel. Er zijn ontelbaar veel soorten schommelframes, bijvoorbeeld een plaatsbesparende schommel voor in de kleine tuin met plek voor één schommelzitje of een waar speelparadijs met een volledige speeltoren met daarbij een schommel. Daartussen is er een veelvoud van schommelmodellen die aan meer dan één kind speelplezier bieden, en die toch niet zo veel plaats in de tuin innemen.

Voordelige schommel met vierkante balken

Al u een schommel van vierkant hout voordelig wilt kopen, kunt u besluiten om vooralsnog af zien van aanvullingen, zoals een klimnet of een glijbaan. U bestelt dan in eerste instantie alleen de schommel en het schommelzitje. Na verloop van tijd kunt u de schommel dan makkelijk uitbreiden met een zandbak, nog een tweede schommelzitje of zelfs een glijbaan. Het voordeel van deze modulaire schommelframes is, dat ze met uw kinderen en hun eisen mee kunnen groeien.

Speciale schommels

Misschien wilt u de schommel direct aan de huismuur aanbouwen of bezit u al een klimtoren, die u met een schommel uit wilt breiden? Dat is geen probleem – zowel bij de schommelverbinders als ook bij de schommelframes zijn er voor deze uitzonderingen passende modellen. U kunt bijvoorbeeld uw schommel van vierkanten balken met een wandverbinder direct aan de muur bevestigen. Of u koopt voor uw speeltoren een schommelmodule waarbij alleen standbalken voor een kant horen.